Hirdetés

Hamarosan elstartol a PlayStation 5 cloud streaming

|

Az egyetlen bökkenő, hogy nem mindenki számára lesz elérhető a funkció.

Hirdetés

Több mint egy éve már, hogy elindult a PlayStation Plus teljesen átalakított, több szintes rendszere, melynek során az Extra és a Premium csomagokat választó előfizetők egy igen szép játékkatalógusból csemegézhetnek. Sőt az utóbbiak bizonyos címek próbaverzióihoz, és egyes, főként régebbi játékok streameléséhez is hozzáférést kaptak.

Most azonban újabb jó hírekkel szolgált a Sony, legalábbis a Premium tagok számára biztosan, ugyanis a tervek szerint már e hónaptól kezdve elérhetővé válik a PS5 cloud streaming, melynek jóvoltából a teljes játékkatalógust, a próbaverziós címeket, de még a digitális könyvtárukat is telepítés nélkül pörgethetik majd.

Hirdetés

A streamelhető játékok sorában többek között olyan címeket találhatunk, mint például a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Horizon Forbidden West, vagy éppen a Ghost of Tsushima, de ezeken felül tiszteletüket teszik még olyan nagyobb szabású projektek is, mint a Hogwarts Legacy, a The Witcher 3: Wild Hunt és a The Calisto Protocol. Természetesen ez közel sem az összes cím, nem mellesleg a lista folyamatosan bővülni fog, így idővel több szász játékot streamelhetünk majd a konzolunkon.

A már jól megszokott módon a bevezetés ismét szakaszosan történik majd, azonban várhatóan még ebben a hónap sor kerül rá a legtöbb régióban. Jelenleg ez az alábbi dátumokat érdemes észben tartaniuk az érintett előfizetőknek:

  • Japán - október 17.
  • Európa - október 23.
  • Észak-Amerika - október 30.

A PlayStation 5 cloud gaming előnyeit egyelőre kizárólag azok a PS5 tulajok élvezhetik, akik Premium előfizetéssel rendelkeznek, viszont ők akár 4K/60 fps-el (720p, 1080p és 1440p is választható, akárcsak az SDR vagy HDR opció) is pörgethetik majd az erre alkalmas címeket. Ha még több részletre vagytok kíváncsiak az új funkcióval kapcsolatban, akkor érdemes meglesnetek a bejelentéshez társuló videót, ha pedig az e havi PlayStation Plus játékokra is vetnétek egy pillantást, akkor azt itt tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)