Hirdetés

Hamarosan örökre eltűnik egy népszerű verekedős játék

|

A SoulCalibur széria rajongóinak érdemes lesz lecsapniuk a játékra, amíg még lehet.

Hirdetés

A Bandai Namco megerősített tegnap egy nagyon szomorú hírt. A 2012-ben PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra kiadott, díjnyertes verekedős játék, a Soul Calibur V lekerül mind a PlayStation, mind az Xbox digitális üzleteinek polcairól. Június 19. után se magát a játékot, se annak extra tartalmait nem lehet majd megvásárolni hivatalos forráson keresztül.

A gondot tetézik, hogy hiába van hatalmas történelme a Soul Calibur szériának, az ötödik rész sosem vált elérhetővé más platformokon. PC-s verziót nem kapott, és visszafelé kompatibilitással sem játszható, így ténylegesen csak azok pörgethetik még, akik megőrizték a két generációval ezelőtti konzoljaikat (vagy szeretnek emulátorokkal bűvészkedni).

Hirdetés

Ettől függetlenül persze mindig szomorú, amikor megszűnik egy játéki hivatalos támogatása a fejlesztők és a kiadó részéről. Viszont aki korábban megvásárolta a SoulCalibur V-öt az jó eséllyel élvezheti majd azt a továbbiakban is, aki pedig újabb élményre vágyna, az beszerezheti ugyan a SoulCalibur VI-ot PC-re, PS4-re vagy Xbox One-ra, de 2018 óta nagy a csend a franchise körül. Pillanatnyilag egy remaster csomag a legtöbb, amiben reménykedhetünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)