Hirdetés

Hamarosan tényleg megjelenik a Jay és Néma Bob játék

|

Még 2016-ban jelentették be a Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punchot, és most új traileren mutatta meg magát.

Hirdetés

Annak idején az első Jay és Néma Bob játékként mutatkozott be a Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch, viszont közben idén májusban megjelent ugyanazon fejlesztőktől a retro hangulatú Mall Brawl, úgyhogy ezt a címet elvesztette. Persze ez abszolút részletkérdés.

Hirdetés

A Chronic Blunt Punch közösségi finanszírozási kampánya 2016-ban futott le a Figen, azóta dolgoznak rajta az Interabang Entertainment fejlesztői. Ha elkészül, egy 2D-s brawler lesz, amiben például utcai hokisokat és más, fura figurákat kell összevernünk mindenfelé. A játékmenetről remek képet ad az alábbi videó. 

A megjelenés a játék Steam adatlapja szerint 2021. augusztus 15-ére várható, de lehet, hogy ezt tévesen adták meg, ilyen távoli dátum iránt ritkán szokták elkötelezni magukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)