Hirdetés

Három játék is elhagyja a Game Pass-t, de ha siettek, még pótolhatjátok őket

|

Pár napig még ingyen, aztán jelentős kedvezménnyel tölthetitek le őket, ha van előfizetésetek.

Hirdetés

A Game Pass olyan, mint az élet: hol ad, hol elvesz. A Microsoft szolgáltatásának előfizetői már jól tudják, hogy a nem saját gyártású címek esetében nem számíthatnak arra, hogy örökké elérhetőek maradnak, így ami érdekli őket, azt érdemes minél előbb végigjátszani. Szerencsére akkor sincs probléma, ha valamit sokáig halogatunk, ugyanis jön értesítés, mielőtt egy-két játék kikerülne. 

Februárban többek között olyan játékokkal bővült a Game Pass, mint a Tales of Arise, a Maneater és a Madden NFL 24, és szerencsére csak két játéktól kellett búcsút venniük az előfizetőknek, a Madden NFL 22-től és a Soul Hackers 2-től.

Márciusban ennél többet fognak elveszíteni. 

Hirdetés

Frissült a Game Pass oldala, amelyen felbukkant a hamarosan távozók kategóriájában három videojáték is. Az első az extrém sportokat felvonultató Shredders, a második a Hardspace: Shipbreaker, amelyben űrbéli roncsokra vadászhatunk, a harmadik pedig egy, a Studio Ghibli remekeit idéző klasszikus felújított változata, a Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered. 

A következő két hétben mindegyik kikerül a katalógusból, szóval ha siettek, még valamelyiket - vagy akár mindhármat - bepótolhatjátok előtte, de a Game Pass-tagok 20 százalékos kedvezménnyel meg is vásárolhatják őket, ha nyugiban játszanának, és megtartanák az adott játékot örökre.

Szomorkodásra azonban nincs ok: a Microsoft hamarosan bejelenti, hogy mik érkeznek a Game Passba márciusban, és a Diablo 4 már biztosan köztük lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)