Hirdetés

Három játék is kikerül a Game Passből a következő napokban

|

Semmi sem tart örökké, és ez kifejezetten igaz a zöld csapat előfizetéses rendszerének kínálatára.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass még az emelkedő árak mellett is az egyik legjobb megoldás arra, hogy egy rakat játékot próbálj ki olcsón, vagy akár végig is játszd őket. A szolgáltatás választéka hatalmas, bár ennek a kínálatnak egy részét rendszeresen lecserélik.

Ezúttal is erről van szó: júliusban érkeznek ugyan új játékok, de velük együtt búcsút kell mondanunk pár távozó címtől is. Szerencsére egyik sem akkora kaliber, mint mondjuk a július 14-étől játszható Exoprimal.

Hirdetés

A három kiszórásra kerülő játék a Spelunky 2, az Exo One és a PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls. A trió legismertebb darabja a Spelunky 2, aminek első részét mindenki rongyosra játszotta már, mire a folytatás végre méltóztatott megjelenni. Ha esetleg nem tudnátok, egy platformer-kalandjátékról van szó, amiben elképesztően kreatív pályákon navigálhatunk végig, irtó cuki vizuális találás mellett.

Sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy a három játék mikor hagyja el a boltot. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a következő hetekben, így ha érdekel benneteket valamelyik, akkor gyorsan próbáljátok ki azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)