Hirdetés

Harry Potter for Kinect - Roxfort felvételt hirdet

|

A Warner leleplezte az első Harry Potter játékot, amit nem az Electronic Arts készít.

Hirdetés

A XXI. század első évtizedét Hollywoodban minden idők egyik legnagyobb könyvsikere, a Harry Potter sorozat határozta meg. Természetesen a játékipar is megpróbálta megfejni J. K. Rowling tehenét. Az ezredforduló környékén viszont a jogokkal rendelkező Warner még nem számított fontos tényezőnek a videojátékok területén, nem rendelkezett saját fejlesztőstúdiókkal sem, ezért jó pénzért eladta a "megjátékosítás" lehetőségét az Electronic Artsnak.



Az egykoron piacvezető óriás aztán minden filmhez elkészítette a játékváltozatot, sőt még a kviddicsbajnokságnak is szentelt egy projektet. Az adaptációk minősége azonban a legnagyobb jóindulattal is csak hullámzónak volt nevezhető, az utolsó két epizód pedig egyenesen botrányosra sikerült.



Idén viszont már minden jog a Warner kezében egyesült, így a brit Eurocom kapta a feladatot, hogy Xbox 360-ra, pontosabban Kinectre fejlesszen Harry Potter játékot mind a nyolc filmet feldolgozva.



A Harry Potter for Kinect arra kínál lehetőséget, hogy saját arcunkat beszkennelve (Érdemes nem hülye képet vágni, mert az így kapott eredmény merev, mint egy maszk.) csatlakozzunk Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger társaságához, velük együtt kezdve tanulmányainkat a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában.



Kezünk mozdulataival, valamint hangutasításokkal (varázslatok) irányíthatjuk majd a játékot, miközben a filmek olyan emlékezetes pillanatait élhetjük át, mint amikor Ollivander pálcaboltjában a pálca kiválasztja a mesterét, de említhetném a Voldemort elleni végső csatát is.
A kooperatív móddal felvértezett Harry Potter for Kinect még az ősz folyamán megjelenik, és hazánkban is elérhető lesz.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)