Hirdetés

Hasznos újdonságokkal bővülhet hamarosan a Call of Duty: Warzone

|

A csillanás nélküli távcső miatt például egészen másképp lehet izgalmas a Call of Duty battle royale módja.

Hirdetés

A napokban elstartolt a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, ami annak ellenére, hogy ismét óriási frissítést kellett letölteni hozzá, nem forgatta fel a játékot teljesen. Az igazán nagy dobásokat állítólag a szezon közepére tartogatja az Infinity Ward, akkor akár még a pálya is átalakulhat.

Hirdetés

A Geeky Pastimes Twitter-fiók mögött álló adatbányász átbogarászta a játék fájljait, és három dolgot derített ki. Ezek közül a legkevésbé izgalmas, hogy lesz egy hiénás és egy fehér kutyás kivégzés (pedig már hogy megszerettük a német juhászt!), ugyanakkor az már sokkal érdekesebb, hogy olyan távcső jöhet, ami nem csillan meg. Ezt viszont nem fegyverre tudjuk majd szerelni, valószínűleg a másodlagos kütyük közé teszik, és a csapatmunkát bátorítja, mivel míg a távcsövet használó kémlel és jelölgeti az ellenfeleket, a többiek készülhetnek a tüzelésre. A harmadik újdonság egy drón, amivel hackelni lehet, így ha minden igaz, ellenfeleink ellen fordíthatjuk majd saját csapdáikat.

Persze azt érdemes figyelembe venni, hogy ezeket az Infinity Ward még nem mutatta be hivatalosan, és az sem garantált, hogy az eszközök pont ezeket a funkciókat fogják épp így ellátni. Az sem biztos, hogy bekerülnek végül, és az sem, hogy ebben a szezonban, de addig is elmélkedhetünk azon, milyen irányba változna tőlük a játékélmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)