Hirdetés

Hatalmas eseménnyel jön a League of Legends új játékmódja

|

A Lélekharcos címmel érkező nyári buli a verekedős játékok legjobb részeit próbálja belecsempészni a Runeterra világában otthonra lelt játékokba.

Hirdetés

Tegnap este a Riot Games meghirdette a Soul Fighter (azaz itthon Lélekharcos) címmel érkező nyári eseménysorozatot. A móka négy játékon keresztül fog futni, így tulajdonképpen mindegy is, hogy a League of Legendsért vagytok oda, vagy inkább a League of Legends: Wild Rift szippantott be, esetleg a Teamfight Tactics miatt emelkedik meg a pulzusotok, vagy netán a Legends of Runeterra a kedvencetek, találni fogtok nektek való tartalmakat.

A Lélekharcos legfontosabb darabja az Arena játékmód lesz, amiben kétfős csapatok rendeződve kell küzdenünk az életben maradásért egy új pályán. Az egész olyan benyomást kelt, mintha a League of Legends dizájnerei a Battlerite-ból és a verekedős műfaj nagyjaiból merítettek volna inspirációt.

Hirdetés

Az új pályával és játékmóddal persze egy rakat új skin is érkezik minden érintett játékba, battle passzekkel, valamint visual novel stílusú sztorikkal együtt. Mind a négy címnek meglesznek a maguk sajátosságai, de a lényeg, hogy az esemény július 20-án indul, és az Arena mód publikus tesztelése már valamikor a mai nap folyamán kezdetét veszi.

A rengeteg verekedős utalás és játékrendszer mellett azért felmerül bennünk a kérdés, hogy a Project L nem akar-e csatlakozni a bulihoz. Talán majd a végén mesélnek valamit az évek óta készülő League of Legends verekedős játékról is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)