Hirdetés

Hatalmas leárazással karácsonyozik az Epic Games Store

|

Elkezdheted tervezni, hogy mire költöd majd a karácsonyi zsebpénzeidet.

Hirdetés

Az Epic Games Store az ingyenes játékeső mellett minden évben tart egy kiadós ünnepi vásárt, ami idén sincs másképp. Ha szeretnétek beszerezni kiváló címeket nyomott árakon, akkor érdemes lehet félretennetek az ellenérzéseiteket, és szétnéznetek a felhozatalban.

Abban a pillanatban, hogy szemünket rávetjük az akciós választékra, máris olyan csodák jönnek szembe, mint a Red Dead Redemption 2, a Hades vagy a Cyberpunk 2077 verhetetlen árakon, nyilván ezzel még csak a felszínt kapargatjuk. A hatalmas felhozatal miatt nem hibáztatnánk senkit, ha eltévedne, így összeszedtük nektek a szerintünk legfontosabbakat, de természetesen ez csak szubjektív gyorslista, érdemes azért elidőzni a kínálat tengerében. 

Hirdetés

Ezeket a címeket mindenképpen érdemes behúzni, ha eddig valamiért kimaradtak az életetekből:

Ha elnavigáltok erre az oldalra, még több ajánlatot láthattok. Érdemes szétnézni, és bevásárolni az ünnepekre. Ne felejtsétek el felkapni az egyszer, 25 százalékos kedvezményt kínáló kuponjaitokat sem, hogy olyan olcsón úszhassátok meg a vásárlást, amennyire csak lehet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)