Hirdetés

Hatalmas tavaszi vásárt tart a Bandai Namco, most vásároljatok be anime játékokból

|

Ha régóta szerettétek volna felmarkolni az egyik kedvenc shonen sorozatotok adaptációját, akkor most itt a remek alkalom.

Hirdetés

A Bandai Namco egy hatalmas kiadó, amely az Elden Ring méretű projektek mellett olyan adaptációkkal is foglalkozik, mint a Dragon Ball Z: Kakarot, ami szintén nem kevés embert képes megmozgatni. Az elmúlt években a cég portfóliója nagyot nőtt, ennek a kínálatnak jelentős részét most le is akciózták nekünk PC-re, hogy szebb legyen a világ.

Elindult a Steam tavaszi Bandai Namco vására, amelynek keretében egy rakat anime játékot húzhatunk be kedvező árakon. Egyes megjelenések címkéit 90 százalékkal vágták meg, így aprópénzért markolhatunk fel ezt-azt, érdemes végigböngészni a teljes kínálatot.

Hirdetés

A Bandai Namco játékai hullámzó teljesítményt nyújtanak, de a lenti lista minden darabját érdemes lehet megfontolni szerintünk:

Ezeken felül persze rengeteg egyéb akció vár rátok, így ha érdekel benneteket a teljes felhozatal, úgy látogassatok el a Bandai Namco vásár aloldalára. A buli csak március 14-ig tart, így érdemes lesz gyorsan megfontolni, hogy mire van szükségetek, és gyorsan behúzni azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)