Hirdetés

Hatalmas tavaszi vásárt tart a Steam, a Baldur's Gate 3-tól a Palworldig mindent leakcióztak

|

Itt a remek alkalom, hogy átfésüljétek a kívánságlistáitokat, és felmarkoljatok mindent, amit eddig kihagytatok.

Hirdetés

Tegnap este beindult a Steam 2024-es tavaszi bulija, aminek köszönhetően számtalan játékot tudunk akciósan beszerezni. Ezúttal nem is csak régebbi megjelenésekről vagy indie stúdiók alkotásairól van szó: az utóbbi hónapok nagyágyúit is kedvezményes árakon szerezhetjük be.

Már a tavalyi év játéka, a Baldur's Gate 3 is bekerült az akciós kosárba a Palworld mellett, ami eddig az év legsikeresebb címe volt.

Hirdetés

Összeszedtük nektek azokat a játékokat, amelyeket véleményünk szerint semmiképp sem szabad kihagynotok:

A tavaszi vásár pontosan március 21-n 18:00-kor ér véget, ami azt jelenti, hogy még van egy kis időtök átgondolni a pénzügyi döntéseiteket. Ha a teljes felhozatalra lennétek egyébként kíváncsiak, akkor nézzétek meg akciós listát a Steam főoldalán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)