Hirdetés

Házimozi a zsebben

|

Az eddigiekben arról híresült el az Apex Digital, hogy olyan készülékeket gyárt, amik megfizethetőek, mégis kiválóak. Most egy zsebben hordozható digitális média lejátszót készülnek szeptemberre piacra dobni. Az Apex MP-2000 kódnévre elkeresztelt kütyü 3,5"-es LCD kijelzővel, USB 2.0-ás porttal és TV out csatlakozóval is rendelkezik. A 20 GByteos merevlemezre filmeket rögzíthetünk videó lejátszóról, DVD lejátszóról, vagy akár videó kameráról is. Támogatott file formátumok: MP3, WAV, WMA, PCM, MPEG4, DivX, animált JPEG, WMV9, JPEG, GIF, TIFF és BMP. A 227 gramm 119 x 76 x 21 mm méretekben ölt formát, valamint 399 dollárba kerül (ez talán nem is olyan sok pénz egy ilyen univerzális lejátszóért).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)