Hirdetés

HEI$T - Júniusban bankot robbantunk

|

Bár eredetileg karácsony környékén került volna az üzletek polcaira az inXile játéka, fél év késéssel csak befut nyárra.

Hirdetés

Oly sok halasztás és szándékos, vagy kényszerű csúszás után örömmel töltötte volna el az ember szívét, ha végre az ellenkezőjéről is hírt adhat. A fehér hollók alacsony létszámú populációját azonban nem a Brian Fargo által alapított inXile második projektje fogja erősíteni. A videogaming247 értesülései szerint a Codemaster június folyamán tervezi piacra dobni a játékot. Az Unreal Engine 3 által megmozgatott HEI$T 1969. San Francisco-jába kalauzol el bennünket, ahol bandánkkal sorra rámoljuk ki a pénzintézetek páncéltermeit. Mellékküldetések végrehajtásával készülünk fel a nagy balhéra. Feltérképezzük a környéket, menekülési tervet dolgozunk ki, stb. Amennyiben vadállat módjára halomra lőjük az őröket, az alkalmazottakat és az ügyfeleket, akkor a következő rablás során lényegesen szigorúbb biztonsági intézkedésekkel nehezítik meg a bankok a dolgunkat. A tervezés és a hibátlan kivitelezés jelenti tehát a siker kulcsát.



Ha a csapat, mely a Bard's Tale remake-jét hozta el nekünk, első olvasatra nem is túl ismerős egyesek számára, Brian Fargo neve már csak rémlik valahonnan. Az említett úriember alapította és futtatta fel az Interplay-t. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, akkor a HEI$T mellett egy másik projekten is dolgoznak, mely nem más, mint a Fallout elődjeként ismert Wasteland folytatása.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)