Hirdetés

Helikopterek és virtuális flipperasztalok a GOG-on

|

A Good Old Games portálját támogató kiadók közé feliratkozott az Empire Interactive is a flipperbajnokok nagy örömére.

Hirdetés

A Good Old Games kínálata az üzemeltető CD Projekt és az Empire Interactive között létrejött megállapodás következtében a Pro Pinball sorozat három epizódjával (Big Race USA, Fantastic Journey, Timeshock), a sakkot szórakoztató köntösbe öltöztető Combat Chess-szel, és a helikopterszimulátorok rajongóinak szánt Apache vs. Havoc-kal bővült. Ezek közül a harci helikopteres szimuláció és a Pro Pinball Timeshock már elérhető egyenként 5.99 dolláros áron.

apache.jpg


Szintén a gog.com-hoz kapcsolódó hír, hogy két, az Ascaron fejlesztette kereskedelmi stratégia, a Port Royale 2 és a Patrician 3 most 15.99 dollárért vásárolható meg együtt. Az így elérhető megtakarítás 3.99 dollár. Szokás szerint kedveznek azon játékosoknak is, akik már rendelkeznek valamelyikkel. Ebben az esetben 1.5 dollárral kevesebbért vásárolhatják meg a hiányzó játékot.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)