Hirdetés

A Hellblade végül nagyon más lett, mint azt eredetileg elképzelték

|

A Ninja Theory eredetileg egy akciójátékban gondolkozott, de a sztori végül sokkal fontosabb szerepet kapott, így most már ez van a középpontban.

Hirdetés

Régóta dolgozik már a Ninja Theory a Hellblade: Senua's Sacrifice névre keresztelt játékon, amelyben egy viking hölgyemény kalandjait ismerhetjük meg. A DMC: Devil May Cry-t is fejlesztő csapat otthonosan mozog az a pörgős akciójátékok világában, és ezúttal is erre indultak, de időközben megváltozott valami.

Az alig egy tucat fejlesztővel induló csapat rengeteg különböző érdekességgel akarta feldobni a játékot. Az egyik ilyen Senua elmeállapota, melyhez nem csak szakértő pszichiátereket vontak be, hanem rengeteget beszélgettek a tapasztalatokról olyanokkal, akik hangokat hallanak vagy halucinálnak. Ez a rész és az ebben rejlő lehetőségek aztán egyre jobban kinőtték magukat, ami komoly hatással volt a játékra.

A Hellblade: Senua's Sacrifie még idén megjelenik PC-re és PS4-re. A Ninja Theory szeretne egy AAA minőségű játékot letenni az asztalra, nagyon reméljük, hogy össze is jön nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)