Hirdetés

Hellblade - ha ez a videó nem győz meg, akkor semmi

|

Kicsit több, mint egy hétre vagyunk a Hellblade: Senua's Sacrifice megjelenésétől, ennek örömére pedig egy hivatalos trailert és egy vágatlan gameplayt is kaptunk.

Hirdetés

Gyakorlatilag a Hellblade bejelentése óta vágom a centit, mert bár hidegen hagytak a Ninja Theory korábbi játékai, ez valahogy annyira megfogott, amennyire az elmúlt 27 évben csak nagyon kevés játék volt képes.

Az augusztus 8-i megjelenés előtt egy utolsó trailert még biztosan kapunk, de a srácok már most megosztottak velünk egy anyagot, ami megalapozza a hangulatot. Ez nem CGI, minden képkocka a játékból van:

Ha ez nem lenne elég, a nemzetközi IGN-es kollégák kaptak 10 percnyi vágatlan anyagot is, amiben kapunk egy kis ízelítőt a sztoriból, a harcból és a fejtörőkből is. A kardozás különösen akkor lenyűgöző, amikor egyszerre több ellenféllel is küzdünk, és Senuát a hangok is segítik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)