Hirdetés

Helldivers - hamarosan a PC-sek is mészárolhatnak

|

Az Arrowhead Studios bejelentette, hogy legutóbbi játékuk, a Helldivers még az idei év végén elérhető lesz Steamen keresztül. Csillagközi invázió!

Hirdetés

A Helldivers PC-s verziója tartalmazni fogja a játék három kiegészítését, egészen a Helldivers: Democracy Strikes Back-ig. Minden további DLC is megvásárolható lesz majd digitálisan a megjelenés után.

A Helldivers (teszt itt olvasható) egyébként egy felső nézetes co-op akció lövölde, amiben 1-4 játékos mehet gyilkolni. Igazi lazulós móka, amit online vagy offline is lehet űzni a haverokkal. Eredetileg arra tervezték, hogy a kanapén ülve a cimborákkal váltsátok meg a világot, de úgy tűnt, hogy ez annyira bejött az embereknek, hogy végül PC-re is elhozzák a mókát.

Aki szereti a stílust, annak lesz mire spórolnia decemberben. Ti kipróbáltátok már konzolon a Helldivers-t? Ha igen, bejött a stílus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)