Hirdetés

Helyreáll a rend, a Diablo IV két kasztja méretes buffot fog kapni

|

A Barbarian és a Sorcerer játékosok elernyeszthetik az agytekervényeiket: hamarosan ti is élvezhetitek majd a Diablo IV-et.

Hirdetés

Vagy a csapat egésze felejtett el ránézni a naptárra, vagy nagyon biztosak voltak magukban akkor, amikor eldöntötték, hogy a Diablo IV Campfire Chatet egy napra rakják, a Final Fantasy XIV Fan Fest nyitópaneljével és a Path of Exile 2 bemutatójával. Nem lennénk meglepve, ha lemaradtatok volna a Blizzard ARPG-jét illető bejelentésekről, így gondoltuk, gyorsan összeszedjük nektek a lényeget: a Barbarian és a Sorcerer játszható kasztokká válnak az 1.1.1-től.

Oké, ez egy közepesen erős kijelentés, de az élő műsorban bemutatott változtatások listája ténylegesen lenyűgöző (legalábbis hosszban). Mindkét kasztnak érintették több képességét, defenzív és offenzív értékeit, Unique tárgyait, Paragon Board elemeit, és Aspectjeit.

Hirdetés

Hogy összességében ennek a rengeteg buffnak mi lesz az eredménye, még kérdéses, de annyi biztos, hogy legalább a Sorcerert kevésbé lesz fájdalmas szörnyek közé dobni.

A kasztváltoztatások mellett az 1.1.1 tartalmazza majd a múlt héten bejelentett extra Stash Tabet, és a lehetőséget, hogy az elixíreket 99 darabig egyben tartsuk. A karaktereink képességpontjainak újraelosztása is 40 százalékkal olcsóbb lesz, illetve 35-ös szint felett gyakrabban esnek majd a Legendary kategóriás cuccok a frissítés után. Az 1.1.1 egyébként augusztus 8-án érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)