Hirdetés

Heroes V faji képességek

|

A Heroes of Might & Magic sorozatnak már az ötödik része közeleg, mely már teljesen 3D-ben fog pompázni és rengeteg újítást találhatunk majd benne. Mint már a hír címe is említi ma napvilágra kerültek a különbözõ fajok képességei: HAVEN Counterstrike Ez a képesség nőhet, attól függően, hogy a lények a pályán a hős irányítása alatt milyen megtorlásokat végeznek. Training Ez a képesség csak a Haven térségben lévő falvakban lehetséges, és ezzel a hőseink energiáját fejleszthetjük. SYLVAN Favored Enemy Az elfeknek ettõl speciális képességei lesznek amivel különbözõ fajú ellenségeket lehet megölni. Minden elf "szakosodhat" egy ellenfélre és így arra nagyerejű támadást mérhet. Egy hősnek maximum 4 ilyen lehet és ezt a képességet csak a sylvani falvakban növelheti. ACADEMY Artifice Minden varázslónak ez egy csaló képessége, aminek segítségével mesteri szintre emelheti a becsapási tudását. Ennek a képességnek a fejlesztése nagyon előnyös lehet ugyanis nagyon erős támadás lehet. Öhm... a többit itt olvashajátok. :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)