Hirdetés

Heroes of the Storm - megjelent végre a Vulture hátas, de nem egyszerű megszerezni

|

Több újdonsággal próbálkozik a Blizzard, hogy új és visszatérő játékosokat ültessen a Heroes of the Storm elé. Többek között azoknak adja a menő Vulture hátast, akik meghívják játszani a barátaikat.

Hirdetés

Nem tudni, hogy a Blizzard egyébként is tervezte-e egy meghívásos program bevezetését a Heroes of the Stormban, vagy annyira leesett a játékosok száma, hogy erre is szükség van, de egy elég király mounttal szeretnének rávenni minket, hogy minél több új játékost invitáljunk a Nexusba.

A veteránoknak, akik legalább négy barátot meghívnak (akik el is érik a tízes szintet a játékban) jár majd a már elég régen beharangozott Vulture hátas, de azért nem maradnak jutalmak nélkül az újoncok sem. Ahogy először belépnek, Jim Raynor játszható karaktere és egy ötnapos stimpack üti a markukat, aminek hála gyorsabban szerezhetünk XP-t és aranyat a Heroes of the Stormban. Ha pedig elérik a tízes szintet, Sylvanast is megkapják a játszható hőseik közé, aki egyébként a frissen megjelent hősökön kívül a legdrágább kategóriába tartozik. Hogy a szintezés még gyorsabban menjen az újoncoknak (vagy azoknak, akik csinálnak négy új fiókot, hogy megszerezzék a Vulture-t), tegnaptól december 16-áig 50%-kal több XP-t kap mindenki a játékban.

Emellett sok más könnyítés is érkezett e Heroes of the Stormba, például nem kell már sem karaktereket, sem a fiókunkat szinteznünk, hogy hozzáférjünk az összes talenthez, ezt a korlátozást megszöntette a Blizzard. Az ingyenesen játszható hősök számát is felemelték hétről tízre, ráadásul a játékbeli shopban tartó leárazásukat is meghosszabbították, így az év végéig mindent féláron szerezhetünk be.

Mit gondoltok, tényleg a játékosszám csökkenése miatt érkeztek ezek az újdonságok, vagy minden rendben a HotS háza táján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)