Hirdetés

Hételeji ajánló hétvégére

|

Bár még csak ma van a hét első munkanapja, de mi már a hétvégére gondolunk, és ajánlunk egy vidéki programot.

Hirdetés

Aki éppen nem fog tudni magával mit kezdeni, és a csütörtökön megjelenő GS-t már kiolvasta, annak érdekes elfoglaltság lehet, ha ellátogat Győrbe, ahol az Árkád Győr Bevásárlóközpontban élő modding lesz műsoron (sok más, nem számteches téma mellett). A hazai modder közösség hozzáértő tagjai fogják bütykölgetni elképesztő külsejű masináikat, ami azért is jó, mert látható, hogy hogyan készülnek ezek az extrém kinézetű házak. Ott lesz többek között Soccer, Jones, ModdingBoy és a nemzetközi porondon is szép eredményekkel büszkélkedő BaluC. 

A másik érdekesség, hogy még mindig folyik az igényfelmérés az idei Mod-Tech Hall-ra. Tehát ha valaki úgy érzi, hogy szűk két hónap alatt el tud készíteni vagy befejezni egy gépet, vagy akár már el is készítette, csak be szeretné mutatni a művét az dobjon egy levelet a kov1024_Kukac_yahoo_Pont_Com -ra, hogy "igen, jönnék a modding versenyre! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)