Hirdetés

Heti játékeladási toplista - a karácsonyi szezon nyertese...

|

Az év legizgalmasabb hetén felborult a rend, a legtöbb gamer nem Call of Dutyt talál majd a fa alatt.

Hirdetés

A karácsonyt megelőző hét mindig érdekes, hiszen a legtöbben ekkor rohannak a boltokba megszerezni az ajándéknak szánt videojátékokat. A hétvégén én magam is láttam, ahogy az egyik hazai plázában egy Xbox 360-as Splinter Cell: Blacklistet csomagoltak be - akárki is a szerencsés, biztos, hogy boldog lesz a karácsonya.

Az Egyesült Királyságban már hetek óta a Call of Duty: Ghosts dobozos példányait vitték haza a legtöbben, de most sikerült megszakítani a sorozatot. Az első helyre a FIFA 14 került, ami például azért is nagy szó, mert a sorozat aktuális része utoljára 2008-ban volt a karácsonyi szezon legkelendőbbje. Az első 10 közé sikerült felugrania a PS4-exkluzív Killzone: Shadow Fallnak és visszatért a Minecraft Xbox 360 Edition is, de a lista többi helye a papírforma szerint alakult. 

Egész pontosan így:

1. FIFA 14
2. Call of Duty: Ghosts
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Battlefield 4
5. LEGO Marvel Super Heroes
6. Grand Theft Auto V
7. Just Dance 2014
8. Need for Speed: Rivals
9. Killzone: Shadow Fall
10. Minecraft Xbox 360 Edition 

Ti milyen játékot kértetek karácsonyra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)