Hirdetés

Heti játékeladási toplista - leverték a forradalmat

|

Befutott a várva várt Assassin's Creed Unity és úgy látszik, hogy a problémás indulás az eladásoknak sem tett különösebben jót.

Hirdetés

Megindult az őszi szezon, folyamatosan érkeznek a legnagyobb címek és ezzel együtt egyre izgalmasabbá válik a heti játékeladási toplistánk is.

A múlt héten végre megérkezett az Assassin's Creed Unity, de sajnos nem volt problémamentes a rajt, ráadásul az értékelések is elmaradtak a várakozásoktól. Hamarosan érkezik a GS Assassin's Creed Unity tesztje is, türelem. A játék csak a második helyen nyitott a UK Charts-on, összesen 16 000 példánnyal lemaradva a Call of Duty: Advanced Warfare mögött, ami még a 77 százalékos visszaesés ellenére is megőrizte a vezető helyét. A csak múltgenerációra érkező Assassin's Creed Rogue a hatodik helyen nyitott, a 343 Industries és a Microsoft Xbox One-exkluzív szerelemgyerek, a Halo: The Master Chief Collection viszont már a megjelenésének hetében dobogóra állhatott.

1. Call of Duty: Advanced Warfare
2. Assassin's Creed: Unity
3. Halo: The Master Chief Collection
4. FIFA 15
5. Lego Batman 3: Beyond Gotham
6. Assassin's Creed: Rogue
7. Minecraft: Playstation Edition
8. Pro Evolution Soccer 2015
9. World of Warcraft; Warlords of Draenor
10. Destiny

Ti gazdagítottátok valamivel a gyűjteményeteket az elmúlt héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)