Hirdetés

Heti mozipremierek 03.18-03.25.

|

Animációs filmet nem, azonban magyar filmet kettőt is megnézhettek e héttől.

Hirdetés

Úgy néz ki, most már átlagosnak tekinthetjük a négy új filmet hetente, hiszen most is ennyi film kerül a mozik választékába. Mindenki számára megtekinthetÅ‘ lesz a keddi mozizásunk alanya, a Légió, valamint két magyar film is érkezik. Lássuk szépen sorban.

Az első film, amit megtekinthettek, az a magyar-német koprodukció, a Bibliotéque Pascal. A történet főszereplője Mona Paparu, aki kénytelen egyedül nevelni hároméves kislányát. Egy nap külföldre kell utaznia, ekkor nagynénjére bízza a gyerek gondviselését, ám a gyámhatóság elviszi őt. Mikor Mona hazatér, a gyámhatóságon számot kell adnia arról, mit csinált, míg távol volt. Ezt a történetet követhetjük végig, mely csöppet sem volt boldog.

Második magyar filmünk egy vígjáték, ez pedig az Igazából apa. Egy Ausztráliában élő magyar festő hírtelen csődbe megy, így kénytelen hazatérni, és elkezdeni visszaszerezni régi képeit. Gazdag barátja segítségével haza is érkezik, és elindul a keresés a festmények után, ám e helyett valami sokkal meglepőbb várja: emlékek, illetve egy kislány, aki lehet, hogy az övé. A képek és a kislány is egy bizonyos Bálint tulajdonában van, aki nem akarja adni ezeket. Megindul a harc a lányért, és ha nem lenne elég, még több bajt hoznak a nők, valamint a segíteni akaró barátok.

Harmadik filmünket már biztos sokan láttátok kedden, a GameStar ingyenes filmvetítésén, ám most a publikum számára is nyilvánossá vált. Igen, ez bizony a Légió. Amikor az Úrnak elege lesz az emberek bűnözésébÅ‘l, angyalokat küld a földre. A sereg, élén Gabriel arkangyallal szembe találja magát Michael arkangyallal, aki az emberiség oldalán áll, és segíti Å‘ket az életben maradásért. A túlélÅ‘k között van egy terhes nÅ‘, kinek gyermeke az egyetlen, aki képes legyÅ‘zni a légiót, ám ezt egyedül Michael tudja, ezért is védelmezi Å‘ket.

Mel Gibson-t is régen láttuk már filmben szerepelni, azonban köszöni szépen, jól van. Ennek legújabb kimutatkozása A sötétség határán című film. Anno volt egy brit minisorozat ugyan ezen a címen, és a két filmalkotás szorosan összefügg. Mel Gibson egy magányos nyomozót alakít, aki egyik este rég nem látott lányával tart hazafelé, azonban megtámadják őket. A lány sajnos találatot kap, és még a helyszínen életét veszti. Mindenki azt hiszi, a golyó a nyomozót célozta volna meg, ám ő nem ezen a véleményen van, így saját nyomozásba kezd. Hamar eljut a forráshoz, egy ügynökhöz, aki a bizonyítékokat hivatott eltüntetni. Craven nyomozó bosszút áll lánya halálán, akármibe is kerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)