Hirdetés

Heti mozipremierek 04.08-04.15.

|

A következő hét napban négy új filmmel gazdagodik a mozik választéka.

Hirdetés

A héten két új vígjáték, és két dráma várja a moziba látogatókat, melyek vegyesen bírnak romantikus, és kevésbé romantikus tartalommal. Nézzük sorban a filmeket.

ElsÅ‘ként egy portugál-brazíl vígjáték, a Dot.com kerül terítékre. Portugáliában járunk, egy meglehetÅ‘sen nyugodt és eldugott faluban, ahol egy Pedro nevű fiatal fiú azt szeretné elérni, ha a kormány építtetne egy autóutat a faluig. Mivel a falucska a hegyek között fekszik, így nagyon sok kanyarra, hídra, alagútra lenne szükség, de ez anyagilag nem megoldható. A fiú egy honlapot készít, melynek elérési címében a falu neve, azaz Aguas Altas szerepel. Ezen a honlapon igyekszik népszerűsíteni a települést, ám van egy kis probléma: ugyanezen a néven található egy cég is, akik nem nézik jó szemmel, hogy a honlaphoz az általuk levédett „márkanevet" használják. Megindul tehát a pereskedés a domain névért.

Az Egy lányról című romantikus dráma a hatvanas évekbe visz minket vissza, ahol a London külvárosában lévő fiatal, okos és csinos tinédzser lány, Jenny életébe nyerhetünk betekintést. Jenny kiváló tanuló, és nagyon tehetséges, ám egy napon megismerkedik egy jómódú, harmincas éveiben járó férfival, Daviddel. A lánynak megtetszik a fényűző élet, amit a fiatalember kínál neki, így feladva álmait, hogy az Oxfordon tanuljon, úgy dönt, a férfival szeretné leélni életét, s ez ellen szüleinek sincsen kifogása. Nem sokára ráeszmél, hogy döntése helytelen volt, s elgondolkozik azon, mit szeretne kezdeni életével.

Aki még több romantikus drámára vágyik, annak megfelelÅ‘ lehet a Kedves John! John Tyree egy katona az amerikai különleges alakulatnál, aki elutazik Dél-Karolinába magányos édesapjához. Savannah egy gyönyörű fÅ‘iskolás lány, aki hazautazott a tavaszi szünetre. A sors úgy hozza, hogy találkoznak a tengerparton, s szinte azonnal kialakul a szerelem. Két héten keresztül igyekeznek jól érezni magukat, nem kevés sikerrel. Életük innentÅ‘l elválaszthatatlannak tűnik.

A negyedik film egy akció-vígjáték Steve Carrell főszereplésével, ez pedig a Párterápia. Phil és Claire egy kedves pár két gyerekkel, akik egy New Jersey-i kertvárosban élik mindennapjaikat. Hogy felelevenítsék megismerkedésük és első randevúik élményét, minden héten ugyanoda elmennek vacsorázni, ám ők is tudják és érzik, hogy ez már nem lesz olyan, mint régen. Javában benne vannak az életben, és a tinédzserkor már messze jár. Legjobb barátaik kálváriáját is kénytelenek végignézni, akik hasonló cipőben járnak, mint említett párosunk. Míg a baráti pár kapcsolata épp a végét járja, Phil és Claire úgy dönt, változtatniuk kell, ha nem akarnak ők is erre a sorsra jutni. Phil kitalálja, hogy elmennek Manhattan legfelkapottabb éttermébe. Az étterem felkapottsága miatt előre kellett volna asztalt foglalniuk, ám fondorlatos módon más párnak adják ki magukat, így nyugodtan vacsorázhatnak. A baj csak az, hogy az a pár, akiknek kiadják magukat, bűnözők, és a rendőrség vadász rájuk. A harc az életükért és a kapcsolatukért csak most indul el igazán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)