Hirdetés

Hibás a Lost Planet ATI-AMD kártyákkal

|

A napokban került a boltba a neves Xbox360 játék, a Lost Planet: Extreme Condition PC-s verziója. Ugyanúgy mostanában került a piacra az első ATi R600-as kártya, a 2900XT, ezzel a kártyával sajnos már nem fut olyan jól a játék mint vártuk.

Hirdetés

A játék fejlesztését köztudottan az Nvidia pénzelte, így készítés közben nagyobb figyelmet tudtak fordítani a zöld cég kártyáira, mint a most megjelent AMD-kre. Egy külföldi tesztben összeeresztették a 8800 GTX-et és az AMD 2900XT-t, ami mint tudjuk nem teljesen igazságos, hiszen az AMD nem is szánta a 8800 ellenfelének a 2900-ast. Az eredmény ettől függetlenül kiábrándító. Míg a 8800-ason 77 fps-el fut, maximum közeli beállításokkal, a 2900-as 19 fps-el szenved. A másik csúnya dolog, hogy a Motion Blurt teljesen bugosan jeleníti meg a kártya, azaz teljes homály lesz az egész játék. A készítők becsületére legyen mondva, az AMD kártyákat nem is látták fejlesztés közben, és az AMD béta állapotú Vista drivereinek közreműködésében, az is kész csoda, hogy egyáltalán elindul a játék. A lényeg az, a félreértések elkerülése végett, hogy a demo óta a helyzet változatlan és a hibák úgyanúgy megvannak a teljes verzióban is. Az esetet még senki nem kommentálta, de remélhetőleg hamarosan egy patchel kijavítják a csúf hibákat. A teljes teszt megtekinthető ezen az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)