Hirdetés

Hihetetlen, de még mindig él a Heroes of the Storm, sőt vaskos frissítést kap

|

Valami elkezdődött, a Blizzard egy hónapon belül kétszer is frissítette az elvileg halott MOBA játékát.

Hirdetés

A Heroes of the Storm története a játékipar egyik legszomorúbb tragédiája. Egy elsőrangú MOBA-ról van szó, amit sajnos a Blizzard túl későn húzott elő, és emiatt igazából esélye sem volt talpon maradni az addigra már túlszaturált piacon. Ráadásul ezzel párhuzamosan az e-sport részlegen is elszúrtak vele kapcsolatban mindent, amit lehetett, a végén pedig egy loot boxokkal tömött frissítéssel próbáltak meg egy utolsó löketet adni neki.

Az eredményt mindannyian ismerjük: a Heroes of the Storm fejlesztése hivatalosan is leállt. A játék évek óta nem kapott tartalmakat apró hibajavításokat leszámítva. A helyzet azonban most változni látszik.

Hirdetés

Néhány napja egy vaskosabb tapasz került fel a MOBA tesztszervereire, ami elsődlegesen egy rakat régi játékhibát hivatott orvosolni. Nincs szó új hősről vagy pályáról, de ettől ez még mindig érdekes hír lehet, köszönhetően az időzítésének

Egyrészt a legutóbbi Heroes of the Storm hibajavítás alig egy hónapja érkezett, és ilyen gyors frissítési ciklusra nem volt példa évek óta. Másrészt a Blizzcon közeledtével a HotS közösség újdonságokban reménykedik, egy ilyen közeli tapaszt pedig pozitív jelzésnek értékelnek.

Adam Fletcher (a Diablo és a Blizzard egészének közösségi menedzsere) tweetje alatt rengeteg lelkes reakció olvasható. Láthatóan lenne igény a játék feltámasztására, a kérdés már csak az, hogy a Blizzardnak van-e erőforrása arra, hogy új dolgokat szállíthasson le a Heroesba. Márpedig azzal, hogy a Microsoft birtokába került az Activision Blizzard, elvben semmi akadálya nem lehet annak, hogy az Xbox és a Bethesda játékainak legismertebb szereplőit is csatába vezethessük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)