Hirdetés

HIS HD4850 ICE Q4-es hűtéssel!

|

A HIS csillaga talán mostanság nem volt annyira fényes, mint 1-2 éve, de még mindig képesek kiemelkedő színvonalra.

Hirdetés

A cég régi jó szokása az ICE Q szériás kártyák exkluzív hűtése. Ezek a VGA-k nem csak külsőre szépek, meg a hűtő matricája csilli-villi, de a hardver és a hűtés is megéri a rájuk kiadott pénzt. Az új ICE Q szériából, majd két verziót láthatunk a boltok polcain, melyek a HIS Radeon HD 4850 ICEQ4 Turbo és HIS Radeon HD 4850 ICEQ4 Turbo-X neveket fogják viselni.

his_4850_2.jpg


A hűtő egyébként két hőcsővel dolgozik és minden melegedő alkatrészt lefed. A kártya hátulján 2db aranyozott DVI csatlakozó található! A gyárban tuningolnak is az új Radeonokon, a mag és a memóriák egyaránt felpörgetve kerülnek a dobozba. A két kártya valamikor augusztus közepére várható és a sima turbó verzióért 25, míg a turbó-x változatért 35 dollárral kell majd többet fizetni mint az alap modellért! További képeket itt találhattok!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)