Hirdetés

Hitman Absolution: Run For Your Life - kommentált videó

|

A kopasz 47-es villam... izé ügynök visszatér és ezúttal egy chicagói könyvtárban kergeti őrületbe a fél rendőrséget.

Hirdetés

Igen, tudom, ezt a Hitman Absolution videót már láttátok, jaj de gáz, mekkora ciki, satöbbi - azonban ez a videó nem ugyanaz a videó ám.

Előző verzójában ugyanis csak a játékmenet eredeti hangjait tartalmazta - amely természetesen nem volt rossz dolog. most azonban ahogy az a DVD filmeknél is szokás "rendezői" kommentárral nézhetjük meg ugyanazt a Hitman Absolution jelenetsort. A már ismert majd 17 perces videót ezúttal a játékot készítők két fő alakja mutatja be/magyarázza/röhögcséli el: Tore Blystad, a játék igazgatója és Christian Elverdam a játékmenet igazgatója. Úgy gondolom, érdemes újra megnézni, és meghallgatni a bennfentesek mit mesélnek a játékról - úgyanis lesz benne új infó jócskán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)