Hirdetés

Újabb Hitman játék lett Xbox One-on játszható

|

Összesen két Xbox 360-as játék vált Xbox One-nal is kompatibilissé a napokban.

Hirdetés

Nem a State of Decay 2 megjelenési dátumának és árának bejelentése volt a hét egyetlen izgalmas microsoftos híre.

Hirdetés

Tegnap ugyanis ismét bővült az Xbox One-on játszható Xbox 360-as játékok listája, két cím került be a kínálatba. Az egyik a Hitman: Blood Money, a sorozat negyedik része, ami 2006-ban jelent meg, a másik pedig a 2011-es LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

Aki bármelyiket megvette digitálisan, letöltés után azonnal játszhat, akinek lemezesen vannak meg, az pattintsa be a DVD-t az Xbox One-ba, várja meg a letöltést, és kezdheti is. Aki pedig még egyiket sem birtokolja, de most pótolná ezt a hiányosságot, megtalálja őket az Xbox Store-ban. A Hitman 4990 Ft-ba kerül, a LEGO Star Wars III-ért pedig csak 1990 Ft-ot kérnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)