Hirdetés

Hitman - jövő hétvégén új célpontot kapunk

|

Az első Elusive Target már eltűnt, de hamarosan jön a következő, akit Sapienzában kell levadásznunk.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt 48 óra állt rendelkezésünkre, hogy végezzünk a Hamisítóval Párizsban. Aki lemaradt, kimaradt, ő már soha nem jön vissza. 

Helyette viszont a május 27-ei hétvégén új célpontot kapunk, ő pedig a Congressman, avagy a Kongresszusi tag. Magyarul hülyén hangzik, de ne akadjunk fenn ezen. Az öltönyös, rózsaszín inges, kalapos úriembert Sapienzában fogjuk valahol megtalálni, és csak a bevezető videó árulkodik arról, hol van - a térképen vagy az Instinctet használva őt sem lehet észrevenni. Ismét egyetlen esélyünk van, hogy sikerrel teljesítsük a küldetést, ha elbaltázzuk, nem kerülünk közelebb az öt sikeres Elusive Target misszió után járó Hitman: Absolution öltözékhez, sem a tízért adott Hitman: Blood Money ruhához. Úgy tervezzétek a jövő hétvégét, hogy legyen legalább egy órátok erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)