Hirdetés

Hitman gépigény - nem gyilkol túlságosan

|

Ha valaki attól félt, hogy az új Hitman játék gépigénye úgy vadássza le majd a masináját, mint a 47-es ügynök gyanútlan áldozatát, az most kicsit megnyugodhat.

Hirdetés

Sok játékos tyúkszemére lépett rá a Square Enix, mikor bejelentette, hogy epizódokban kívánják megjelentetni az új Hitmant, viszont a 47-es ügynök múltját bemutató játék kifejezetten jól mutat és hamarosan a bétában is megtapasztalhatjuk, hogy milyen ismét hivatást űzni mások likvidálásából. Persze mielőtt a PC-s előrendelők számára elrajtolna a tesztelés február 19-én, a kiadó még ismerteti a hivatalos rendszerkövetelményeket. 

A friss részletek alapján kedvenc bérgyilkosunk egészen kedves lesz a vasunkhoz: a Hitman minimális, valamint ajánlott igényei között sincs vad eltérés, persze aki például csak 4 GB memóriával rendelkezik, annak nem kegyelmez a 47-es ügynök.

Hitman minimum gépigény:

OS: 64-bit Windows 7
Processzor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
DirectX: Version 11

Hitman ajánlott gépigény:

OS: 64-bit Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1) vagy Windows 10
Processzor: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Memória: 8 GB RAM
VGA: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
DirectX: Version 11

A Hitman első epizódja március 11-én jelenik meg, ami a prológust és Párizst tartalmazza majd, ezt áprilisban Olaszország követi, májusban hozzácsapódik Marokkó majd később többek között Thaiföld és Japán is elérhetővé válik. Nálatok fut majd? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)