Hirdetés

Hitman: The Complete First Season - még egy trailer azért kellett

|

Noha a közelmúlt lényegében az epizodikus Hitman dobozos kiadásának megjelenésétől volt hangos, a Square Enix úgy gondolta, hogy még egy trailer nem árthat a megjelenéskor.

Hirdetés

Valószínűleg csak az nincs tisztában vele, hogy január 31-én jelent meg az epizódokra bontott Hitman kézzel fogható változatban, The Complete First Season címmel, aki idáig egy sötét szobában a Resident Evil 7-et tolva tudomást sem vett a külvilágról, de már nekik sem meglepetés ez, erről a Square Enix egy utolsó trailerrel gondoskodott.

Hogy a dobozos Hitman egészen pontosan mit rejt magában, azt korábbi hírünkben böngészhetitek át, és ne feledjétek azt sem, hogy a premierrel együtt debütált a vadonatúj kihívásokat hozó januári update, illetve az ingyenes Landslide bónuszmisszió is. A Hitman: The Complete First Season launch trailerét a fenti lejátszás ikonra bökve leshetitek meg, amely pátoszos zenével, lassításokkal és egy mindenre elszánt 47-essel operál. 

Apropó, február 6-ig likvidálható a legújabb Elusive Target is, amely feladja a leckét, hiszen a célpont kiiktatása mellett meg kell szereznünk egy pendrive-ot is, és csak egyetlen próbálkozásunk van. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)