Hirdetés

Hitstick - Silence Is Over: Pálcikaemberes kiadás

|

A Hitman paródiának elkönyvelt alkotásban krumpli-ábrázatú magányos főszereplőnkkel írtjuk a gengszterek hordáit.

Hirdetés

Hitman ledobott magáról néhány kilót és visszatért, hogy bevegye a Játéközön.hu oldalát, valamint a csúzlikkal felszerelkezett gonosztevőket. Pálcikaember kivetülése kellemes betétdallal és mérhetetlen mennyiségű ellenféllel kecsegtet. Összesen két lőfegyverrel vadászhatunk, távcsöves puska és kispisztoly közül választhatunk. Játékmenetében ugyan nem találunk forradalmi megoldásokat - még hasonló platformon íródott társai között sem - de reakcióidőnk szinten tartása érdekében akár megfelelő gyakorlópartner lehet. Mozogásra képtelen főhősünk bőrébe bújva meg kell tisztítanunk az egymás után következő pályákat, melyeken gyakran kerülünk izzasztó helyzetbe a ránk támadó ellenfelek mennyisége miatt. A feltöltő volt olyan kedves és kódokkal is szolgált a Hitstick-hez, ha netán összekerülnétek néhány halhatatlan terroristával.

hitstick_-_silence_is_over_68.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)