Hirdetés

Hivatalos: jön az Until Dawn remaster

|

A Supermassive Games horrorjátéka megszépül, kibővül és új platformokra jön.

Hirdetés

A Supermassive Games eleinte még családi játékokat készített (mint a LittleBigPlanet-tartalmak vagy a Start the Party!), aztán a 2015-ös interaktív horrordrámával, a PlayStation 4-re megjelent Until Dawnnal áttértek a döntéseink hatására változó rémsztorikra (mint a The Dark Pictures Anthology címei vagy a The Quarry). A lassan tizedik évfordulóját ünneplő, ismert arcokkal (például Rami Malek, Hayden Panettiere, Brett Dalton és Peter Stormare) teletűzdelt horrorjáték azonban máig a legismertebb alkotásuk, és úgy tűnik, hogy most reneszánszát éli. 

Először az derült ki nemrég, hogy film készül belőle, és az adaptációt David F. Sandberg (Annabelle 2. - A teremtés, Shazam!) hozza tető alá Gary Dauberman (Az, Annabelle, Az apáca) forgatókönyve alapján, majd azt is megszellőztették, hogy remaster-változatot kaphat az Until Dawn, ami azt jelenti, hogy új platformokat is meghódítana a Supermassive Games

Hirdetés

A Sony nem várt tovább a bejelentéssel, és a State of Play során beharangozta, hogy valóban jön PC-re és PlayStation 5-re az Until Dawn "újjáépítve és továbbfejlesztve", amely a hardverek erejét kamatoztatja majd, de egyelőre még nem ismerni a konkrétumokat, hogy pontosan mennyivel lesznek szebbek az új változatok. A trailer alapján azért lehet érzékelni a különbséget, és idén már mi is megtapasztalhatjuk majd a változásokat. Egyelőre be kell érnünk az alábbi kedvcsinálóval: 

Nektek mi a véleményetek a látottakról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)