Hirdetés

Hivatalos: készül az első The Witcher játék remake-je

|

A CD Projekt RED bejelentette, hogy Unreal Engine 5-tel lehet új életet a The Witcher sorozat első részébe.

Hirdetés

Nem egészen kettő perccel azután, hogy egy rajongói modról adtunk hírt, a CD Projekt RED bejelentette, hogy készül az Unreal Engine 5 hajtotta The Witcher Remake, amire korábban Canis Majoris kódnéven hivatkoztak.

A fejlesztést a lengyel Fool's Theory csapata végzi, ahol olyan fejlesztők is dolgoznak, akik a sorozat korábbi részein edződtek, miközben a CDPR kreatív felügyelettel formálja a játékot.

Azt már most fontosnak tartották leszögezni, hogy a fejlesztés még az elején jár, ezért kérik, hogy legyünk türelemmel, amíg készek lesznek bármi újat mondani.

Hirdetés

"Minden a The Witcherrel keződött számunkra, a CD PROJEKT RED számára. Ez volt az első játékunk, sokat jelentett nekünk. Visszatérni hozzá és remake-elni a játékot az új generációnak hasonlóan nagy élmény, ha nem nagyobb."

- mondta Adam Badowski, a stúdió vezetője, aki hozzátette, a Fool's Theory is tudja, mennyire várták már a játékosok ezt a remake-et, és bízik a csapat szaktudásában.

Megjelenési dátum, kép, vagy bármi egyéb később érkezhet, de nem tudni, mennyire kell sokat várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)