Hirdetés

Hivatalos: magyar felirattal érkezik a The Last of Us: Part I

|

Nem csak a God of War: Ragnarököt játszhatjuk majd anyanyelvünkön.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a The Last of Us egy fantasztikus játék, nem biztos, hogy könnyű lesz milliókat eladni a remake-ből - mégis csak teljes árat, 27 490 Ft-ot kell fizetni érte, és míg a karakterek láthatóan megváltoznak, és a játékmenetet is biztosan modernizálják valamennyire, a sztori ugyanaz marad, mint régen.

A magyar játékosok számára ugyanakkor döntő lehet, hogy a játék - az eredetivel és a 2014-es remasterrel ellentétben - magyar feliratot kap.

Hirdetés

Rákérdeztünk a PlayStation hazai képviseleténél arra, hogy a God of War: Ragnarök mellett a The Last of Us: Part I-t is lokalizálják-e, és "igen" választ kaptunk, ugyanakkor azt egyelőre nem tudták megerősíteni, hogy a közeljövőben megjelenő egyéb játékok (Marvel's Spider-Man, Horizon: Call of the Mountain) esetében is számíthatunk-e magyar nyelvre. Egyelőre örülünk ezeknek, és reménykedünk abban, hogy 2023-ra is megtartja a kiadó jó szokását.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Sony 2018 eleje óta szinte minden játékát magyar nyelven jelentette meg, de voltak kivételek - nem fordították le például a Returnalt, valamint a második hullámban érkező PlayLink játékokat. Azért arra jó esély van, hogy a legfontosabb újdonságokhoz nem kell majd felcsapnunk a szótárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)