Hirdetés

Hogy áll Hideo Kojima Xbox-exkluzív játéka?

|

A tavalyi év közepe óta nem hallottunk túl sokat Kojima titokzatos projektjéről, de a zöld csapat vezetője a héten japánba látogat, és ezért megemlítette a játékot.

Hirdetés

Tavaly nyáron Hideo Kojima bejelentette, hogy együtt dolgozik az Xbox csapatával egy egészen új élményt kínáló játék leszállításán. A projektnek se a címét, se a műfaját nem tudjuk, azt leszámítva, hogy "felhő-technológiát" fognak használni a már említett újszerű élményhez (ezt ugye már a Crackdown 3 kapcsán is feszegették, de sok minden nem lett belőle).

Mind Kojima, mind Phil Spencer hallgat azóta a titokzatos projekt kapcsán, de a napokban ez a helyzet nagyot változhat, az Xbox fejese ugyanis a héten fogja meglátogatni a játékipar legendáját otthonában.

Hirdetés

Az utazás apropóján a Game Watch nevű japán magazin fel is hívta egy interjúra az Xbox elnökét, hogy kifaggassák őt Kojima titokzatos játékáról. Phil természetesen nem ment bele a részletekbe, de a mondadója nagyon jó hír lehet azok számára, akik már a kaszától féltették a mester új címét. Kojima játékát ugyanis nem dobták a kukákba, sőt, Phil szerint a projekt fejlesztése "nagyon szépen halad".

Az interjú szerint az Xbox srácai szerettek volna elég időt és teret hagyni a stúdiónak ahhoz, hogy szabadon kísérletezhessenek a "fura ötleteikkel", anélkül, hogy azokat a reflektorok fénye alatt mindenki kritizálni kezdené. Phil szerint ez a hozzáállás kulcsfontosságú a játék megvalósításának folyamatában.

A szomorú része ennek, hogy nem lettünk közelebb egy megjelenési dátumhoz vagy egy trailerhez. Akárhogy is, a munka pörög, és Phil remélhetőleg hazajön majd pár izgalmas mesélnivalóval Japánból. Ha igen, mi mindenképpen beszámolunk róla nektek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)