Hirdetés

Holnap AnimeKarácsony!

|

Szombaton rendezik meg az idei utolsó nagy anime-eseményt.

Hirdetés

Ha esetleg szereted a japán rajzfilmeket és képregényeket, és karácsonyra is valami ezekhez kapcsolódó cuccot szeretnél ajándékba venni, netán kapni, akkor irány holnap a budapesti Hungexpo, ahol a Mondo magazin és az Animax csatorna szervezésében kerül megrendezésre az AnimeKarácsony! Aki járt már AnimeConon, az tudhatja, hogy mire számíthat: számos standra - ahol a legnépszerűbb és legritkább anime és manga relikviák vásárolhatóak meg - , seregnyi ismert vagy éppen kevésbé ismert szereplő szerkójába bújt rajongóra, nagyvásznon pörgő friss rajzfilmekre (Soul Eater, D.Gray-Man), konzolokra kipróbálható játékokkal, és még rengeteg finomságra. Reggel 10 órától este 19-ig, ha tehetitek, látogassatok ki, érezzétek jól magatokat, s ha szerencsétek van, még velünk is összefuthattok, ugyanis kamerástul tekintjük meg az eseményt. Gondolom ebből sejthető, hogy beszámoló formájában is megpróbáljuk majd nektek prezentálni a rendezvényen tapasztaltakat.

 

További információkért az AnimeKarácsonyról látogassatok el a MondoCon honlapjára.

Egy kis ízelítő videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)