Hirdetés

Holnap kezdődhet a Steam nyári leárazása

|

A Steam felhasználói csak most ismerik meg igazán a "számmertájm" életérzést, várhatóan holnaptól indulnak a leárazások.

Hirdetés

Ha maradt még spórolt pénz a nyaralás előkészületeiből, és régóta meg szeretnél venni pár játékot, akkor érdemes lesz a következő napokban felnézni a Steam boltjába, hiszen a legfrissebb értesülések szerint már holnaptól megindulhat a nagy nyári leárazás.

Ezt az információt egy Reditten felbukkant kép is megerősíteni látszik, amelyen a Valve ügyfélszolgálatának egy munkatársa utalgat az eseményre.

 

Tekintve, hogy a korábbi nyári akciók is mindig csütörtökön kezdődtek, valószínű, hogy idén se lesz ez másképpen. Ráadásul a Steam orosz fizetési partnere, a QIWI is megemlítette a július 11-i dátumot, szóval nyugodtan törjétek fel a malacperselyt, szép napok jönnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)