Hirdetés

Holnap nyílt nap az Xbox-os képzésen - Készíts Te is síelős játékot!

|

Most szerdán (június 23.) ingyenes nyílt nap lesz a hamarosan induló Xbox programozás tanfolyam kapcsán.

Hirdetés

A fél 5-kor kezdődő bemutatóoktatáson bárki részt vehet online, és a látottak alapján eldöntheti, hogy belevágjon-e a hamarosan induló egy hetes képzésbe, ahol a résztvevők a Pacman segítségével sajátíthatják el a játékfejlesztés alapjait.

Fontos: a játékfejlesztéshez nem kell Xbox! A fejlesztői keretrendszer - a résztvevők által készített játék - PC-n is fut.

 

A szerdai nyílt nap programja

-fél 5-től közös telepítés. Bővebb információ az ingyenes letöltésekről ITT található
-5 órától játékkészítés: a résztvevők az oktatóval közösen elkészítik a közismert síelős játékot, ami pillanatok alatt átalakítható autós vagy űrhajós játékká is :)
-6-tól lehet kérdezni: chaten keresztül bárki felteheti a képzéssel kapcsolatos kérdéseit

Csatlakozás a nyílt naphoz

A nyílt nap most szerdán (júni. 23.) lesz fél 5-től, és a következő linkre kattintva tudsz majd belépni a virtuális tanterembe: http://www.wiziq.com/online-class/326874-xbox-ny%C3%ADlt-nap

Az előadás felvételre kerül, így ha valaki lemaradna róla, INNEN nézheti majd vissza.

Maga az Xbox programozás képzés, ami egyébként az IT Factory keretében kerül megrendezésre, június 28-án indul, és június 25-ig tudsz rá jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)