Hirdetés

Hardware - videón a Homeworld alkotóinak új játéka

|

A Hardware első kedvcsináló videója még gameplay jelenetek nélkül is elég okot szolgáltat a várakozásra.

Hirdetés

A kritikailag és játékosok által is elismert Homeworld 1999. szeptember 28-án jelent meg a Relic Entertainment csapatának köszönhetően.

Egy évvel később egy másik stúdió készítette el a Homeworld: Cataclysm című kiegészítőt, 2003-ban pedig ismét a Relic vette a kezébe a sorozatot és kiadta a kevésbé sikeres Homeworld 2-t. A fejlesztőstúdiótól jó pár kulcsember átigazolt a Blackbird Interactive-hoz, ahol egy új stratégiai sci-fi játékon kezdtek dolgozni - ez a Hardware.

A történet egy olyan világban játszódik, ahol a Long March Industries, egy könyörtelen, csillagközi nagyvállalat uralja a bolygókat, melyeken aranyat bányásznak. A játék közösségi jellegéből kiindulva valószínűleg mi is bányászokat alakítunk majd, akiknek boldogulnia kell az LM-27-es bolygón.

A játékmenetről eddig nem sokat tudni, a Blackbird annyit árult el csupán, hogy masszív járművek sokaságát irányíthatjuk majd utazásaink során. Az ígéretek szerint a játékosok közötti interakció teszi majd a Hardware: Shipbreakers-t "a világ első bolygónagyságú közösségi stratégiai játékává." - önbizalma az van a srácoknak, az tuti. Íme a játék mozgóképes kedvcsinálója:

A Hardware bétájára már most jelentkezhettek a stúdió hivatalos oldalán, és ha minden igaz, a játékot idén nyáron már teljes egészében is kipróbálhatjuk. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)