Hirdetés

Horizons - európai szerver ápdét

|

Bizonyára sokan ismeritek a Horizons nevű MMORPG-t. Ha meg nem ismeritek, legalább hallottatok róla. Gyu mester szállította a legfrissebb hírt a játékkal kapcsolatban. Arról van szó, hogy az eddigi három darab európai szerver külön-külön megszűnik létezni. Helyette 1, azaz egy összevont szerver lesz ezentúl. A beújítás legfőbb célja az volt, hogy "nagyobb legyen a népsűrűség" :) Magyarul ha eddig egy haverod az egyik eu szerveren játszott, te pedig egy másikon, ezentúl akár együtt is kvesztelhettek! Ja, persze a legfontosabb: a kiszolgáló dicső neve: UNITY (SHARD szerver). Most pedig vissza mindenki játszani! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)