Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - menő lett az élőszereplős reklám

|

Mostanság elhalmozott minket a Sony a Horizon: Zero Dawn látnivalóival, de olyat egyik sem mutatott még, amelyben hús-vér szereplő hívja fel a figyelmet a játék világára. Már ilyen is van, ráadásul azt is megnézhetjük, hogyan készült.

Hirdetés

A minap jelent meg a Horizon: Zero Dawn Európában, amelyet számos kedvcsináló előzött meg (volt, hogy három is egyszerre), még mi is felélesztettük a GameStart Live-ot miatta. 

Már a launch trailer is piszkosul hangulatos volt, de a japán játékosok még egy ennél is érdekesebb előzetessel hangolódhattak a Guerrilla Games akció-szerepjátékára: egy élőszereplős videó készült a színésznő és modell Maika Yamamoto főszereplésével, amellyel próbálták a valóságban megteremteni a játék atmoszféráját. A trailer "A Solitary Huntress", avagy szabad fordításban "A magányos vadásznő" névre hallgat és angol felirattal nézhető: 

Ha esetleg arra is kíváncsiak lennétek, hogyan készült a felvétel, alább belekukkanthattok:

Eközben már készül a Horizon: Zero Dawn tesztünk, hamarosan jelentkezünk vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)