Hirdetés

Hudsonra leszállás: 4,6 millió játékos

|

Talán még emlékeztek rá: január 15-én Sullenberger kapitány sikeresen tette le a Hudson folyóra az US Airways meghibásodott gépét. Persze ebből is játék készült.

Hirdetés

Senki se várjon DirectX izzasztó grafikát vagy sok órás játékmenetet - az Addicting games "szimulátora" egy böngészőn keresztül játszható végtelenül egyszerű játék.

Ami miatt mégis bekerült a hírekbe az két dolog - egyrészt az, hogy kezdenek divatbajönni a napi híreseményeken alapuló játékok (történik a világban valami, néhány órán belül valaki összeüt egy flash játékot a témában - erre itthon is számtalan példa volt már). A másik ok pedig az, hgoy Sullenberg kapitány bravúrját eleddig több, mint 4,6 millióan játszották újra, ami elképesztő szám. A Hero on the Hudson  játék eredetileg sokkal nehezebb lett volna, de a teszterek 25 lezuhanás után tudták csak egyszer jól letenni a gépet, így lényegesen könnyítettek a feladaton - így a játékos nem lesz frusztrált a nehézségtől, viszont örülhet, hogy sikerül a gépet megmentenie.

Ezzel együtt szinte naponta születnek híreken alapuló nagyon könnyű játékok, amelyekkel az emberek nagyon szivesen játszanak, akár sötétebb témákkal is (például Mark Sanfordról, Dél-Carolina hírhedt kormányzójáról is készült játék). Voltaképp egy új játékkategória születésének és virágzásának lehetünk tanúi az interneten -  a napi hír játékoké. Lehet, hogy a jövő híradója flash-játék képében jön majd el hozzánk?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)