Hirdetés

Tudod mi kell a győzelemhez? Domb!

|

Érdemes lesz kihasználni a magaslati pozíciót, erről mesél a Humankind legújabb videója.

Hirdetés

A Sega és az Amplitude Studios alkotása, a Humankind ízig-vérig stratégia lesz, és jó vezetőként a természeti környezetre, valamint a domborzati tényezőkre is kiemelt figyelmet kell majd fordítania a játékosoknak. A néhány nappal ezelőtt megjelent fejlesztői videónaplót követően a fejlesztők a legújabb videójukban a játék domborzatáról, annak tulajdonságairól, sajátosságairól és stratégiai jelentőségéről beszélnek. 

Hirdetés

A stúdió aprólékosan dolgozza ki a térképeket, és az egyes biomok és területek létrejöttét, egyediségét számos tényező is befolyásolja. A különböző helyzetek megfelelő kihasználásával pedig stratégiai előny kovácsolható az ellenfelekkel szemben.

A Humankind a tervek szerint még valamikor idén fog megjelenni PC-re. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)