Hirdetés

[HuN] Half-Life 1 feliratos

|

Talán még emlékeztek, hogy régen saxusék mekkora fanatizmussal tolták a különböző magyarosításokat a Half-Life első részéhez és a kiegészítőkhöz egyaránt. Azokban a hangokon kívül minden le volt fordítva, még én is segítettem nekik, úgymond nyelvi rektor voltam. Hmm... akkor még volt ilyesmire időm :) Na a lényeg, hogy a saxus azóta is az első rész körül legyeskedik és képes volt készíteni egy modot, amivel lehetővé vált a feliratozás, vagyis játék közben ha beszél egy szereplő, a mondókáját magyarul olvashatjuk. Nagyon ráér a gyerek :) Egyébként még közel sincs kész, ez csak egy demó, de a saxus.uw.hu oldalról tölthetitek a fájlt. A szövegeket az a Mr. Fusion fordította, aki a második részét is, de besegített TSL16b is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)