Hirdetés

I am Bread - egy Heavy arcán is mászkálhatsz a legújabb frissítésben

|

Új frissítést kapott az I am Bread kenyérszimulátor, amit a Bossa Studio a Valve-vel együttműködve készített el. Az eredmény csodálatos.

Hirdetés

Már eddig is annyi mindent lehetett csinálni az I am Breadben, hogy azt sem tudtuk, hol legyünk kenyerek, de a játék ma megjelent, ingyenes frissítése bővíti a lehetőségeket.

Az új update-ben megmászhatunk egy Heavyt (és kimondhatatlan dolgokat művelhetünk az arcával), tumort okozó teleportokba szállhatunk be, átmehetünk egy aknákkal teli padlón, vagy tüzelhetünk egy minigunnal. A helyszín alapvetően egy konyha, csak egy Heavy alszik benne, a falon pedig egy Spy képe szerepel. A frissítés egyébként azért születhetett meg, mert a Surgeon Simulator és a Team Fortress 2 keresztezése nagyon jól sült el. Ezzel nem is vitatkozhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)