Hirdetés

Idén elmarad az UbiDays

|

Az UbiDays helyett idén három kontinens játékfesztiválján népszerűsíti játékait az Ubisoft.

Hirdetés

Idén elmarad az Ubisoft évente megrendezett, UbiDays névre hallgató párizsi rendezvénye, melynek keretében az újságírók és kiskereskedők első kézből szerezhettek információkat a megjelenés előtt álló Ubisoft gondozta, fejlesztette játékokról.

Először 2007-ben került megrendezésre az UbiDays, az E3 „leszázalékolása” után döntött úgy Yves Guillemot vezérigazgató, hogy saját európai kiállítással nyitnak a játékipar felé. A rendezvény lemondásának okát jelen esetben nem a gazdasági világválság jelenti, ugyanis a francia illetőségű vállalat 2009-ben megengedheti magának, hogy három, egyéb kiállításon fényezze nevét és termékeit. Részt vesznek a nyáron esedékes E3-on, átugranak Kölnbe (GamesCom) és ellátogatnak Japánba (Tokyo Games Show) is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)