Hirdetés

Igen nagy játékvilágok - térkép térkép hátán

|

Nos, most előre mindenkinek felhívom a figyelmét arra, hogy az igazán nagy térképeket az összehasonlításhoz a Galériában találja!

Hirdetés

Miért fontos ez? Ugyanis tegnapelőtt körbement a neten egy összehasonlító grafika különböző játékok világainak méreteiről.

Önmagában már ez is nagyon érdekes volt, azonban tegnap megjött rá a "válasz", egy olyan kép, amelyen az első térkép legnagyobbja volt a legkisebb...

A képek (Nagy videójáték világok):

Ezen a képen a Grand Theft Auto III 3 négyzetmérföldes (7.76996 km²) térképe a legkisebb, majd ebből nyit ki a just Cause 2 400 négyzetmérföldes térképéig (1035.995 km²). Máe ezek is igen szép számok. De most jön a második térkép (Még Nagyobb Videójáték Világok):

Itt a legkisebb térkép a Just Cause 2, a legnagyobb térkép pedig a Guild Wars: Nightfall a maga 15000 négyzetmérföldjével (38849.821 km²) a második képen a pici apró piros pötty a GTA III. Az egyéb adatok között pedig kiderül, hogy a legeslegnagyobb játéktérkép az Elder Scrolls II : Daggerfall térképe.

Érdemes a galériánkban teljes méretben megnézni az ábrákat - ott rengeteg részlet és érdekes adat látható még...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)